ارمغان دانش

مشاوره تخصصی و انجام پایان نامه، کتاب و مقاله

ارمغان دانش

مشاوره تخصصی و انجام پایان نامه، کتاب و مقاله

این وبلاگ خبری برای اطلاع رسانی و مشاوره به دانشجویان محترم کارشناسی ارشد و دکتری در ارتباط با انجام پایان نامه، تدوین مقاله و کتاب طراحی شده است.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

چگونه موضوع پایان نامه را انتخاب کنیم

پنجشنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۳، ۰۹:۵۱ ق.ظ

منبع: چگونه موضوع پایان نامه را انتخاب کنیم | وبلاگ - تراپیپر
http://www.terapaper.com

در این وبلاگ  قصد داریم تا در مورد موضوع پروپوزال و چالش های تعیین موضوع مناسب پایان نامه یا رساله، صحبتی مختصر با هم داشته باشیم، چرا که بسیاری از درخواست های کاربران معطوف به درخواست کمک و راهنمایی در تعیین موضوع پروپزال است! 

اولین ترم تحصیلی در دوره ارشد مهمترین ترم زندگی است. شاید از این جهت که گام هایی که در این ترم برداشته می شود جزء موثرترین گام های زندگی یک محقق جوان است. 

در میان همه مسائلی که در انتهای این ترم با آن مواجه می شوید، از مهمترین آنها انتخاب استاد راهنما، انتخاب موضوع پایان نامه و مسیر تحقیقاتی است که شاید قرار است سالیان سال با آن زندگی کنید. ممکن است برای ترم اولی ها این حقیقت و تاثیر آن چندان ملموس نباشد، اما آنانی که امروز در رده های بالای تحصیلی به سر می برند منظور من را به خوبی متوجه می شوند. 

افراد بسیار زیادی را می بینم که در همین گام دچار سر در گمی می شوند، کندی حرکت و تاخیر در تصمیم گیری، تغییر تصمیم و... تردید های بسیار.... 

 

دوستان عزیز، 

من در جواب به بسیاری از دوستان چنین می گویم که جستجوی موضوع پروپوزال وظیفه شما نیست، اینکه شما بایستی به دنبال موضوع بگردید مساله ای کاملا اشتباه است. شما دانشجوی ترم اول ارشد تا به حال چند مقاله خوانده اید؟ چند پروژه داشته اید؟ پس جستجوی موضوع پروپوزال و پایان نامه وظیفه فردی است با تجربه و آشنا به مسائل تحقیق، و آن فرد کسی نیست جز استاد راهنمای شما. ایشان بر اساس تجربه چندین و چند ساله ای که دارد بایستی چند موضوع را به شما معرفی نماید و این شما هستید که بایستی با مطالعه چند هفته ای بر روی موضوعات پیشنهادی ایشان، یک موضوع را انتخاب کنید. در انتخاب موضوع بایستی کاملا هوشیار باشید و تمامی مقالات روز دنیا را درباره آن موضوع مطالعه کرده و نقشه راهی که قرار است در طول دوره ارشد یا دکتری طی کنید را ترسیم نمایید. 

در نهایت این شما هستید که بایستی از بین موضوعات پیشنهاد شده، با دانشی که کسب نموده اید، یک موضوع را انتخاب کنید و در این رابطه، خواندن هر چه بیشتر مقالات، مفیدتر خواهد بود. از استاد راهنمای خود بخواهید که به جای معرفی یک موضوع کلی به شما، سر تیتر یک کار تحقیقاتی را به شما معرفی کند. از ایشان در مورد نمونه ای از کارهای انجام شده در سطح دنیا و حداقل یک نمونه مقاله بخواهید. البته گفته باشم که تحقیق و تفحص در مورد اینکه موضوع پایان نامه در ایران تکراری نباشد وظیفه استاد راهنمای شما نیست. این شما هستید که بایستی با کمی مطالعه و جستجو، از این بابت اطمینان حاصل کنید. مطلبی در رایتمن دیدم که دقیقا به همین مساله چگونگی پرهیز از تکراری بودن موضوع پایان نامه اشاره می کند لینک اما تاکید می کنم انتخاب موضوعات و پیشنهاد آنها، به عهده استاد راهنمای شماست و تصمیم در مورد انتخاب یک موضوع و جلوگیری از تکراری بودن آن وظیفه شماست. 

بعد از شروع به تحقیق و تفحص در مورد موضوعات پیشنهادی، اگر مقاله ای احتباج داشتید، تراپیپر در این زمان دستیار تحقیق شما خواهد بود و نگران تامین مقاله های مورد نیاز در این زمان نباشید.


  • ارمغان دانش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
سامانه افزایش بازدید 24 آی پی